• Kastdesign van huis uit uw millimeter specialist

    Voor op maat gemaakte schuifwandkasten, inloopkasten en meubelen.
  • Kastdesign van huis uit uw millimeterspecialist

    Voor op maat gemaakte schuifwandkasten, inloopkasten en meubelen.
  • Kastdesign van huis uit uw millimeterspecialist

    Voor op maat gemaakte schuifwandkasten, inloopkasten en meubelen.

Kasten

 
Meer mogelijkheden dan men denkt

Naast schuifwanden worden door Kastdesign ook vouwdeur-, inloop- en draaideurkasten op maat gemaakt. Dit doen wij met een vast team van specialisten. Wij proberen u zoveel mogelijk goed te informeren en te adviseren over de vele mogelijkheden. Om ons uitgebreide assortiment nog een stap verder te laten gaan, bieden wij u ook een uitgebreide keus aan laminaat en massief houten vloeren. U kunt het zelf leggen, of wij doen dit vakkundig voor u.


Vanwege de vele mogelijkheden is een bezoek aan onze showroom bijna een must. Zo weet u zeker dat uw woonwensen goed worden vertaald naar een uiteindelijke kast. Al dan niet in combinatie met een vloer.

Want op een website krijgt u nooit helemaal de feeling van de diverse glas- en paneelsoorten. Bij ons kunt u het juiste samenspel maken tussen profielen en panelen.


Wanneer u niet over de gelegenheid beschikt komen wij ook graag bij u op bezoek. Dan nemen wij voor u kleine monsters mee om het een en ander te illustreren. Het is belangrijk dat wij samen met u de juiste vertaalslag maken tussen uw idee en de uitwerking. Sowieso komt Kastdesign.nl bij u thuis om de maten op te nemen, zodra een opdracht geplaatst is.

Grand Metal Doors

 
METALEN SCHUIFDEUREN, DRAAIDEUREN EN TAATSDEUREN
VOOR BINNEN & BUITEN

GRAND...

 
IT'S ALL IN THE NAME.

De strakke kaders van de Grand Metal Doors schuif- en draaideuren zijn een echte eyecatcher en vrijwel toepasbaar in iedere stijl. Ze geven een moderne en industriële look aan je interieur. Door de speciaal ontworpen ranke profielen in de combinatie met en veel glas, is het de perfecte oplossing om de ruimte fysiek te verdelen zonder het licht te blokkeren. Hierdoor oogt de ruimte nog steeds open, maar is het ook gedeeltelijk afsluitbaar zoals bij kamer en suite. Onze metalen deuren zijn standaard voorzien van gehard veiligheidsglas.


Grand Metal Doors worden vervaardigd van hoogstaand aluminium. Nu kunt u de minimalistische en rauwe industriële verfijning van stalen deuren realiseren, zonder het hoge prijskaartje. De deuren worden exact op maat gemaakt. Zoals in onze werkwijze beschreven maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardig aluminium. Ook voor de Grand Metal Doors brengt dat veel voordelen met zich mee:

METALEN SCHUIFDEUREN OOK VOOR BUITEN

Naast de toepassing voor binnen is het Grand Metal Doors systeem ook zeer geschikt voor buiten; Grand Outdoor. Denk hierbij aan het afsluiten van buitenverblijven zoals een tuinoverkapping of veranda. Trek de strakke lijnen en industriële uitstraling door naar buiten. Op deze manier wordt het tuinseizoen eenvoudig verlengt en hierdoor het comfort verhoogd.


Grand Schuifdeuren

Het grote voordeel van schuifdeuren is dat het ruimtebesparend is. Ze schuiven langs of in de wand weg. Dit in tegenstelling tot draaideuren. Het schuifdeurprofiel beschikt over een gedetailleerde profilering. Het voordeel hiervan is, is dat de wanden daardoor ook zonder handgreep uitgevoerd kunnen worden. Door de inkeping in het profiel kan men de deur toch nog openen. Nog een voordeel hiervan is dat de schuivende delen volledig achter elkaar weggeschoven kunnen worden.


Zoals eerder omschreven is het Grand Schuifdeursysteem uitermate geschikt voor zowel binnen als buiten.

GRAND SCHARNIERDEUREN

Wanneer er meer ruimte beschikbaar is, zijn ook scharnierdeuren een goede oplossing om de ruimte af te sluiten. Dit is in combinatie mogelijk met smallere, bredere zijlichten of zelfs bovenlichten. Deze zijlichten zijn een goede keuze wanneer de opening breder dan 1000mm is of een ruimte erg hoog.


Het scharnierdeurprofiel heeft een vlakke profilering. Dit is ook zeer geschikt voor vaste wanden. Wij bieden de deuren aan in een subtiel deurkozijn, maar de deuren kunnen ook eenvoudig in een bestaand houten kozijn toegepast worden of zelfs in een bestaand opdekkozijn. Met name in nieuwbouwwoningen zitten deze er standaard in. Een opdekdeur is dan de perfecte oplossing zonder sloopwerkzaamheden uit te hoeven voeren en toch een metalen deur te kunnen plaatsen.

GRAND TAATSDEUREN

De Grand Taatsdeuren maken echt een statement in het interieur. Het heeft een erg luxe en exclusieve uitstraling.  


Je sluit er een ruimte deels mee af, maar doordat er geen kozijn benodigd is wordt er toch ruimte gecreëerd en extra openheid door het zwevend effect. Het draaipunt zit namelijk aan de boven- en onderkant van de deur en direct bevestigd in het plafond of de vloer. Hierdoor kan de deur in beide richtingen draaien.


Met de speciaal ontwikkelde nieuwe profielen (lees: boven- en onderdorpel van 70mm hoog) in combinatie met het stevige FLEX Taatssysteem, is dit weer een mooie aanvulling op ons assortiment.


Bij een taatsdeur is het van groot belang dat er in de vloer geboord moet kunnen worden. De boordiepte is ongeveer 40mm. Dit kan nog wel eens problemen opleveren met de aanwezigheid van vloerverwarming! Maar niet getreurd, want wij van SolidDoor zouden SolidDoor niet zijn als wij hiervoor geen alternatief op zouden verzinnen: Het FLEX Taatssysteem in combinatie met een muurbeugel waardoor er niet in de vloer geboord hoeft te worden

Inquino

 
De virtuele meubelfabriek

"Een beetje groter, een klein beetje dieper en als het nog enigszins kan enkele millimeter of centimeter breder?" ... "Liever in beuken dan in esdoorn, of nee ... Toch misschien beter in rood...of grijs?" ... "


De fronten dan toch liever in fineer? met het corpus in een decor kleur ? dat is allemaal mogelijk met Inquino 


de gebruiksvriendelijke software maakt het voor de inquino dealer mogelijk om voor u een virtuele werkelijkheid op te roepen en deze op het scherm te visualiseren.

Hoe werkt het?

Om tot een goed ontwerp te komen gaat u samen met 1 van onze adviseurs vrijblijvend en gratis een ontwerp realiseren, waarbij u zelf de invloed heeft op de hoogte van de prijs door diverse keuze's in materiaal en afwerking te maken tijdens dit proces.


Deze prijsveranderingen ziet u de hele tijd live mee heen en weer gaan op het scherm binnen onze showroom kunnen we het gemakkelijkst dingen laten zien, maar mocht u niet in de gelegenheid zijn om bij ons te komen dan komen we bij u thuis.

Galerij

 
Klik op een foto voor om in te zoomen